• هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

دیدگاههای یک کار آفرین موفق در ارتباط با نوآوری

مصاحبه با پاول کوک، بنیان گذار و مدیرعامل شرکت ریچم

پاول کوک بنیان گذار و مدیر عامل شرکت ریچم در بخش عرضه محصولات پرمصرف فناوری در حوزه صنایعی مانند هوا و فضا، اتومبیل، سازه ها، ارتباطات از راه دور و ابزار آلات سالهاست که فعالیت می کند. می توان او را در وهله اول به عنوان یک فعال در عرصه نوآوری دانست. نوآوری در شرکت ریچم در محصولاتش است. در واقع این شرکت درون محصولاتش به خلق دوباره محصولات می پردازد. متن زیر خلاصه ای از مصاحبه پاول کوک در بوستون می باشد.

  • راز نوآوری شرکت شما در چیست؟

رازی وجود ندارد. اگر می خواهید یک شرکت نوآور باشید باید برای نوآوری درخواست کنید. شما یک گروه از آدم های مستعد را در کنار هم جمع می کنید و محیطی را در اختیارشان قرار می دهید که در آن بتوانند به نوآوری بپردازند. نوآوری در شرکت ما مقدم است و بدون نوآوری ما می میریم. شرکت ما دو برابر زمانی که در بخش تحقیق و توسعه صرف می کند بر روی فروش محصول وقت می گذارد. ما اعتقاد داریم خلاقیت فروشنده های ما به اندازه خلاقیت در آزمایشگاه ها اهمیت دارد. چگونه یک محصول را بفروشیم که تا قبل آن دیده نشده است؟ پس ما نوآوری را در همه بخش ها انتظار داریم. چه کسی که به عنوان منشی در شرکت کار می کند و چه حتی برای پژوهشگرانمان.

  • آیا یک شرکت می تواند به افراد آموزش بدهد که نوآور باشند؟

نه! نوآوری یک تجربه هیجانی است. شما می توانید به افراد از نظر فنی آموزش بدهید اما نمی توانید به آنها ویژگی کنجکاوی را یاد بدهید. تمایل به نوآوری از ژن های شما می آید. شما با آن متولد می شوید. همچنین سنین اولیه زندگی شما، میزان تحصیلاتتان، میزان تشویقی که برای خلاق و اصیل بودن دریافت کردید می تواند بر روی نوآوری شما اثرگذار باشد. افراد نوآور در هر شکل و اندازه ای و با هر تیپ شخصیتی می توانند باشند. بعضی آدم ها وقتی با یک مسئله دست و پنجه نرم می کنند خوشحال ترند. من خودم یکی از آنها هستم. برخی دیگر دچار افسردگی و درماندگی می شوند و تا زمانی که پاسخ را پیدا نکرده اند کلافه هستند. شما نمی توانید یک متخصص فناوری باشید بدون اینکه از نظر هیجانی در کار درگیر بشوید.

  • چگونه از نظر انگیزشی افراد را در طول زمان همچنان نوآور نگه می دارید؟

مهم ترین عامل برانگیزاننده افراد شناخت مجدد خودشان است. این عامل از پاداش و حقوق و دستمزد نیز بالاتر است. بیشتر افراد می خواهند خلاق باشند. آنها می خواهند در کار و حرفه خودشان به عنوان عضو موفق شناسایی بشوند. آنها دوست دارند برای جامعه شان مفیدتر باشند و بزرگترین پاداش برای آنها این است که بفهمند در دستیابی به یک اتفاق مهم نقش داشته اند. پس مهم ترین چیز در یک سازمان ایجاد یک فرهنگ است. فرهنگی که کار گروهی را تشویق کند،  بر سرگرمی و هیجان تاکید کند و افراد را تشویق کند تا کارها را بهتر و متفاوت تر انجام دهند.

  • و سوال آخر اینکه آیا هر شرکتی می تواند نوآور باشد؟

هر شرکتی یا نوآور است یا موفق نیست. ماهیت نوآوری این است که بررسی شود شرکت در چه چیزی خوب است و چه توانایی هایی دارد و از این توانایی ها در جهت استفاده مناسب بهره بگیرد تا بتواند کالاها و خدمات خود را به گونه ای منحصر به فرد در جامعه ارائه کند. هر شرکتی نقاط قوت منحصر به فردی دارد. موفقیت حاصل تقویت این نقاط قوت در بازار است.

ترجمه و خلاصه شده: شیدا زندی (همکار جشنواره)

منبع: سایت hbr

۱۶ فروردین ۱۳۹۹

۰ پاسخ به "ديدگاههاي يك كار آفرين موفق در ارتباط با نوآوری"

ارسال یک پیام

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق مادی و معنوی سایت برای جشنواره ملی خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی محفوظ است