اولین دوره حلقه کتاب خوانی گروهی آنلاین (علوم شناختی )
به مناسبت هفته آگاهی از مغز
با محوریت کتاب ارزشمند
زندگی پنهان ذهن
ویژه علاقمندان علوم شناختی و علوم مغز و اعصاب
استاد و تسهیلگر: جناب آقای دکتر غلامرضا بندلی (دکتری علوم اعصاب شناختی دانشگاه شهید بهشتی)
سطح مقدماتی ۴ جلسه
سه شنبه ها ۱۸ الی ۱۹
شرکت کنندگان:
دانش آموزان دوره دوم متوسطه، فرهنگیان، دانشجویان و اولیای دانش آموزان
شروع دوره: سه شنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۰
هزینه دوره ۵۰ هزار تومان
ارائه گواهی شرکت در دوره
جلسه اول رایگان
لینک ثبت نام در جلسه اول
https://b2n.ir/reg1400
با ثبت نام در دوره و پرداخت هزینه عضو گروه واتساپ مربوطه خواهید شد و لینک جلسات در آن گروه ارسال خواهد شد.
درباره حلقه کتابخوانی آنلاین:
در حلقهکتابخوانی آنلاین که با محوریت کتاب زندگی پنهان ذهن برگزار خواهد شد علاقهمندان، به مطالعه گروهی این کتاب خواهند پرداخت و در جلسات با ارائهی سرفصلهای کتاب همراه با تسهیلگر دوره به اطلاعات خود عمق خواهند بخشید.
درباره کتاب زندگی پنهان ذهن
این کتاب به شما کمک میکند تا زوایای پنهان ذهن خود را بیشتر بشناسید. شما همراه نویسنده در این کتاب سفری را آغاز میکنید برای کشف گوشههای پنهان و تاریک ذهن.
در فصل اول به دوران کودکی میرویم. زمانی که اولین ادراک از پیرامون در ما شکل گرفت. به مغز پیش از این که لب به سخن بگشاید و زبان بیاموزد نگاهی میکنیم خواهیم دید از همان اول به این تصور شکل میدهیم که چه چیزی خوب و چه چیزی درست و منصفانه است و سپس به نظری دربارهٔ همکاری و رقابت میرسیم که بعدها بر روش ارتباط ما با خودمان و با دیگران تأثیر میگذارد. این تفکر شهودی و شمّی ابتدایی بر شیوهٔ استدلال و تصمیمگیری ما اثرهایی ماندگار به جا میگذارد.
فصل دوم کتاب به تصمیمگیری اختصاص دارد. جایی که خطی محو و ظریف میکشد بین آن چیزی که میخواهیم انجام دهیم و آن چیزی که انجام میدهیم. تصمصمهایی که وجود ما را میسازند و عقل و احساسمان را با هم هماهنگ میکنند. چیزی که باعث میشود به اطرافیان و دریافتهای خود اعتماد کنیم. درمییابیم که اختلافهای ناچیز در مدارهای تصمیمگیرنده مغز شیوه تصمیمگیری ما را به شدت متاثر میکنند.
در بخش سوم و چهارم کتاب سفری شگفتانگیز به رازآلودترین جنبه ذهن داریم. یعنی آگاهی. به ملاقات فروید میرویم و آخرین تحولات علم اعصاب را مرور میکنیم. میخوانیم که ناآگاه چیست و چطور ما را کنرل میکند. میبینیم که حتی قادریم افکار بیمارانی را که هیچ فعالیتی ندارند و راهی برای بیان خود نیز ندارند از طریق بازخوانی الگوی فعالیت مغز بخوانیم و رمزگشایی کنیم. اولین طرحها از شیوه ثبت و ضبط رویاها و تجسم آرا را در نوعی از افلاکنمای خواببینی میبینیم و حالتهای گوناگون اگاهی را بررسی میکنیم.
دو فصل آخر کتاب زندگی پنهان ذهن به پرسشهایی ردباره مغز میپردازند. پرسشهایی در این باره که مغز در شرایط مختلف، از زندگی روزمره تا تحصیلات رسمی چگونه یاد میگیرد و مثلا آیا درست است که یادگیری زیان جدید برای بزرگسالان از کودکان دشوارتر است؟
پس از آن به تاریخ یادگیری سفری میکنیم و نگاهی به تلاشها و تواناییها و دگرگونیهای شدیدی که فراگیری خواندن در ذهن ما ایجاد میکند میاندازیم.
در نهایت در تمامی صفحات این کتاب مغز را از دور مشاهده میکنیم. به جایی میرویم که افکار در آنجا شکل میگیرند، جایی که روانشناسی و علم اعصاب به هم میرسند. آنجا اقیانوسی است که بسیاری افراد از رشتههای مختلف در آن دست و پا زدهاند: زیستشناسان، فیزیکدانان، ریاضیدانان، روانشناسان، مردمشناسان، زبانشناسان، فیلسوفان، و پزشکان. همچنین سرآشپزان، جادوگران، موسیقیدانان، استادان شطرنج، نویسندگان، هنرمندان. زندگی پنهان ذهن برآیند چنین ترکیبی است.
نقد و بررسی دوره
هیچ نقد و بررسی برای این دوره ثبت نشده است.
مدرسان
0 دانشجو ثبت نام کرده