
وبینار اول ) دکتر مصطفی ملایی (دکترای مدیریت رفتار از دانشگاه تهران، رئیس محترم دانشگاه علمی کاربردی قم)
موضوع: راهبرد مساله یابی و تکنیک سوالات در تقویت مهارت خلاقیت و نوآوری
زمان: پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۹
اهداف :
- آشنایی با مفاهیم مساله،مساله یابی،مسئله سازی،مسئله سنجی،مساله گرایی،کنجکاوی
- تبیین جایگاه سوال پرسیدن در رشد،تفکر یادگیری و خلاقیت
- فواید و نکات مهم در سوال پرسیدن کودکان و نوجوانان
- بیان تکنیک های مساله یابی
- هنر مساله یابی (چشم مساله یاب)
لینک ثبت نام:

وبینار دوم ) دکتر کورش رومیانی (رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان شهرستانهای استان تهران)
موضوع: نقش اولیاء و مربیان در زیست بوم خلاقیت و کارآفرینی
زمان: شنبه ۲۰ اردیبهشت ۹۹
اگر ویژگی انقلاب عصر اطلاعات ، رونق و توسعه کارآفرینی ، اینترنت و دیجیتال بود ، کارآفرینی خود انقلابی است که بیشتر منابع اقتصادی نوین ، انسانی ، قدرت اندیشه و تفکر را تحت الشعاع خود قرار داده است.
اتفاقا شرایط منجر به کارآفرینی و تحولات ناشی از کارآفرینی از عمده حوزه ها ی جذابی است که علاوه بر جلب نظر و علاقمندی دانش آموزان ، خانواده های ایشان را نیز به خود جذب نموده،
بطوریکه می توان گفت یکی از مناسب ترین حمایت ها ، همراهی ها و توافق های فی مابین دانش آموزان و خانواده های شان در فرآیند کارآفرینی شکل می گیرد و در ادامه منجر به افزایش قدرت شراکتی و انسجام درون خانواده می شود .
با وجود پشتیبانی خانواده از ایده و کارآفرینی فرزند ، امید به اشتغال جای تردید و نوامیدی به آینده ، نشاط و سرزندگی جای نگرانی و استرس ، نوآوری و پردازش ایده جای روزمرگی و یکنواختی نشسته و فضای خانه و مدرسه ، عطرآگین از پایه های اولیه اما مهم توسعه پایدار یک جامعه می شود .
در این نشست به بررسی جنبه های مختلف اثر اولیاء و مربیان بر زیست بوم خلاقیت و کارآفرینی خواهیم پرداخت
لینک ثبت نام:

وبینار سوم ) سرکار خانم سپیده سید موسوی
موضوع: نقش اولیاء و مربیان در زیست بوم خلاقیت و کارآفرینی
لزوم پرورش خلاقیت در هر سن و موقعیتی برای همگان واضح و مورد قبول است. برای پیشبرد فرآیند خلاقیت در افراد با تفاوت های فردی و اجتماعی، به بررسی همه ابعاد خلاقیت و بروز آن در ذهن خلاق نیازداریم.
ذهن خلاق توانایی و قابلیت درک ماهیت پدیده ها و اشیاء را دارد. چرا که روش خاصی از بین همه جوانبی که در نظر گرفته است برای دیدن انتخاب می کند، و همه وجوه یک پدیده را همزمان و در جهت اصل و منشاء آن می بیند.
دستیابی به چنین مهارتی نیاز دارد به:
شنیدن ودیدن فراتر از سطح فیزیکی، همراه با درگیر شدن ذهن، و پرسیدن سوالات هدفمند، ادراک با حواس درونی و رسیدن به شناخت کامل و همه جانبه پدیده ها.
در سطح ارتباطی نیز همین فرآیند حاکم است. فعالیت های ارتباطی که فراتر از فعالیت های وجودی صرف هستند و علاوه بر هوش ، به خلاقیت و بروز آن در فرآیند ارتباطی نیاز دارند.
بررسی روابط خلاق و روابط مخرب، که اولی به رابطه خلاق و دومی به رابطه کم خلاقیت یا بدون خلاقیت و آسیب زا منجر می شود، در واقع گامی است بسوی اهمیت اصل پذیرش و فراپذیرش در برقراری ارتباطات موثر.
زمان: چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۹
لینک ثبت نام: از طریق کانال پیام رسان بله و ایتا به آدرس @stideas اطلاع رسانی خواهد شد.
۰ پاسخ به "وبینار های آموزشی جشنواره ملی خلاقیت نوآوری و کارآفرینی"