• هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

آشنایی با روش پژوهش (بخش چهارم)

گام دوم: یافتن مسئله ی پژوهش

در این مرحله سعی می کنیم تا موضوع انتخابی را بهتر بررسی کنیم و به شناخت بیشتری از آن دست پیدا کنیم. بعد از آن زیر حوزه ها و مسائلی که به موضوع پژوهش ما ارتباط پیدا می کنند بررسی می شوند.

برای این منظور باید به مطالعه نظریه ها و تحقیقات پیشین در حوزه انتخابی پرداخت. جستجوی مقاله های معتبر و ترجیحاً بروز (معمولا یک یا چند مقاله معتبر می تواند زیر بنای تحقیق قرار بگیرد) به ما در فرآیند یافتن مسئله پژوهشی کمک می کند.

بعد از مطالعه مقالات بهتر است که مقالات مشابه را دسته بندی کنیم مثلا مقالاتی که روش انجام یکسانی دارند در یک دسته قرار بگیرند. این گونه کار ما نظم بیشتری پیدا می کند و از سردرگمی جلوگیری می شود. (یادتان نرود که نظم در فرآیند پژوهش که به هر حال به خاطر ماهیتش ممکن است طولانی مدت باشد اهمیت بسیاری دارد و از کلافگی شما در ادامه کار جلوگیری می کند.)

در ادامه با ارزیابی و مقایسه مقالات و بیان مزایا و معایب آنها می توانیم به یک جمع بندی کلی از پژوهش های گذشته برسیم و از دل پژوهش های قبلی و کاستی های آن مسئله جدید خودمان را پیدا کنیم.

  • به خاطر داشته باشید که مسئله پژوهشی شما باید آن سوالی باشد که برایش دغدغه دارید و تلاش می کنید تا جوابی برای آن پیدا کنید. هر سوالی ارزش پژوهش کردن را ندارد تا وقتی که دغدغه پژوهشی نداشته باشید.

اینجا پایتخت خلاقیت به وقت جشنواره

⭕️دبیرخانه جشنواره ملی خلاقیت،نوآوری و کارآفرینی‌⭕️

۱ responses on "آشنایی با روش پژوهش (بخش چهارم)"

  1. Hawksbill and green sea turtles are protected by Puerto Rican law, nationally under the Endangered Species Act as well as internationally under CITES Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Flora and Fauna, Гў priligy otc

ارسال یک پیغام

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمام حقوق مادی و معنوی سایت برای رویداد خلاقیت، نوآوری و کارآفرینی محفوظ است